Helsingin parhaat kahvilat

Helsingissä on paljon erilaisia kahviloita, mutta mitkä niistä ovat parhaita? Luotamme tässä asiassa asiakaspalautteiden ja tätä kautta Tripadvisorin voimaan. Nappaa artikkelistamme vinkit asiakkaiden parhaiksi arvioimiin Helsingin kahviloihin.

Sija 1: Cafetoria roastery

Tripadvisoryssa Helsingin parhaaksi kahvilaksi on arvosteltu Cafetoria roastery, joka on saanut huikeat 5/5 pistettä. Arvosteluja kahvilalle on kertynyt tällä hetkellä kaikkiaan 147 kappaletta. Erityiskiitosta kahvila saa erinomaisesta kahvistaan ja palvelustaan. Lisäksi kahvilan siisteyttä ja valoisuutta on ylistetty. Kahvila on voittanut Tripadvisorissa Erinomainen kohde -sertifikaatin vuosina 2016–2019. Kahvilasta löytyy myös erikoisruokavalioita, kuten kasvis- ja vegaaniruokavalioita noudattaville ruokailijoille sopivia vaihtoehtoja.

Sija 2: Cafe Regatta

Toiselle sijalle Tripadvisorissa on arvioitu Cafe Regatta, pisteillä 4,5/5. Tämä kahvila on saanut huikean määrän arvosteluja, sillä tällä hetkellä arvosteluja on kertynyt kaikkiaan 1 642 kappaletta. Cafe Regattan kehutaan tarjovan elämyksiä erityisesti ulkomaalaisille vieraille. Lisäksi moni pitää tätä kahvilaa suoranaisena klassikkona ja ikonisena kohteena. Kohde on voittanut Tripadvisorin erinomaista kohdetta symboloivan sertifikaatin vuosina 2015–2019 ja kahvilasta löytyy vaihtoehtoja myös kasvissyöjille sekä vegaaneille.

Sija 3: Cafe Roasberg

Sijalta 3 löytyy Cafe Roasberg, arvioinnilla 4,5/5. Tästä kahvilasta kehutaan löytyvän hyvät salaatit. Arvosteluja se on saanut tähän mennessä kaikkiaan 208 kappaletta. Kahvilalta löytyy Tripadvisorin Erinomainen kohde -sertifikaatti vuosilta 2017–2019. Tästä kahvilasta löytyy herkkuja myös kasvissyöjille, vegaaneille ja gluteenitonta ruokavaliota noudattaville herkuttelijoille. Kahvilassa on mahdollista nauttia myös aamiaista.

Sija 4: Karl Fazer Cafe

Legendaarinen Karl Fazer Cafe löytyy sijalta 4, pisteillä 4/5. Arvosteluja se on saanut kaikkiaan huikeat 2 068 kappaletta. Moni pitää tätä kahvilaa mukavana, mutta ylihintaisena vaihtoehtona. Karl Fazer Cafe on saanut Tripadvisorin Erinomainen kohde -sertifikaatin vuosina 2015–2019. Tästä kahvilasta löytyy kasvisvaihtoehtoja, vegaanisia herkkuja ja gluteenittomia herkkuja.

Sija 5: Cafe Engel

Sijalta 5 löytyy Cafe Engel pisteillä 4/5 ja 425 arvostelulla. Erään arvostelun mukaan paikka on aivan loistava, samoin kahvilan sijainti. Toinen arvostelu taas on sitä mieltä, että kahvilassa on rahastuksen makua. Kahvila on vuosien 2015–2019 Tripadvisorin Erinomainen kohde -sertifikaatin voittaja ja tarjoilee myös kasvissyöjille, vegaaneille ja gluteenitonta ruokavaliota noudattaville asiakkaille sopivia vaihtoehtoja.